070 710 7025 | Dagelijks geopend

Our Menu

Ontdek overheerlijke ingrediënten, die in hun puurste vorm worden geselecteerd. Proef de lokale vlees-producten uit het Westland en geniet onder andere van premium cuts en ‘vergeten stukken’.

Executive Chef Frank en zijn team hebben overheerlijke pakketten samengesteld om zo de ultieme Pearl ervaring op de fiets naar jou thuis te brengen. ‘Hilton To You’ is ideaal voor iedereen die van een culinaire ervaring houdt.

 

Menu

 

Takeaway

 

Breakfast

 

A chef’s dream
Chef Frank Uphoff serveert pure vleesproducten uit onder andere het Westland, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met topslager Piet van den Berg van Nice to Meat.

Zowel premium cuts als ‘vergeten stukken’ van onder andere de Hollandse MRIJ-koeien worden geserveerd met lokaal bier of een keuze uit de met aandacht gecreëerde cocktail- of wijnlijst. Pearl presenteert met Meat & Discover een volledige dinerervaring dankzij met passie vervaardigde, gezonde en eerlijke vleesgerechten en live cooking.

Geniet voor of na het diner in Restaurant Pearl van een cocktail. Kies een van onze overheerlijke cocktails op het menu of laat je verrassen met een spannende en creatieve cocktail door onze bartenders!

Wine & Dine

Wijn staat bij restaurant Pearl hoog in het vaandel. De juiste wijn bij het juiste gerecht transformeert uw smaakbeleving volledig. Onze ervaren crew adviseert u graag over onze selectie exclusieve en heerlijke wijnen die uw diner naar een hoger niveau zullen tillen. Vraag naar een bijpassende wijn bij 1 van onze obers.

Volg ons op Instagram: @restaurantpearl 

OVER PEARL

Restaurant Pearl, in Hilton The Hague, ligt in het centrum van Den Haag en beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Reist u met het openbaar vervoer via Den Haag Centraal, dan kunt u met bus 24 reizen en uitstappen bij bushalte Mauritskade. Reist u via Den Haag Holland Spoor, dan kunt u reizen met tram 1.

OPENINGSTIJDEN

Restaurant Pearl is dagelijks geopend.

CONTACT

Zeestraat 35, 2518 AA Den Haag
070 710 7025
restaurant.pearl@hilton.com